Muziekles speciaal voor kinderen in Zoetermeer

Wil je een proefles? Dat kan! Meld je aan en volg een gratis les.

gratis en vrijblijvend 

Mini muzieklessen voor kinderen
van 3 t/m 4 jaar

Muziek Safari

Muzieklessen voor kinderen
van 5 t/m 10 jaar

 

Muziek Oriëntatie (5 t/m 10 jaar)
Gitaarles (8 t/m 10 jaar)
Keyboard (8 t/m 10 jaar)
Zangles (8 t/m 11 jaar)

Musical Les voor kinderen
van 6 t/m 12 jaar

 

Leren zingen, acteren en dansen
Ieder halfjaar een uitvoering
Aanvulling mogelijk: Musical Zangles

Musicsoulhouse is een toffe muziekschool, mijn zoontjes lessen hier, de leraren zijn jong en hebben een goede muziekopleiding afgerond of zijn er mee bezig. Zoek je de juiste balans tussen muziekmaken en having fun, dan zit je bij MSH zeker goed, mijn zoontjes gaan er met veel plezier heen!

Aniel B

Gezellige muziekschool! Voor de allerkleinsten hebben ze kennismakingslessen zoals muzieksafari. Erg leuk om daarna een intsrument te gaan bespelen. Relaxte sfeer en wachten tussendoor is niet erg met een lekker bakkie koffie 🙂

Linda Balk

Een hele fijne muziekschool ook voor de kleintjes die spelenderwijs allerlei muziekinstrumenten uitproberen en zingen terwijl mama’s en papa’s van een kopje koffie genieten. Een aanrader.

Olga Kostyleva

Leuke muziekschool voor jong en oud. Vriendelijk personeel en de kinderen hebben het naar hun zin. 

Erik Plug

Je kunt het gehele jaar instromen en de cursus is per maand opzegbaar. 

vanaf €25,- per maand

(12 betaalmaanden)
Zoetermeerpas mogelijk

Muziek laat je kind stralen!

Bij MusicSoulHouse kun je kiezen uit verschillende muziek cursussen die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen. 

ONZE KIDS CURSUSSEN 

  • Muzieksafari is speciaal voor kinderen van 3 t/m 4 jaar. Spelenderwijs maken zij kennis met muziekinstrumentjes en zullen zij hun stem ontdekken. Als in een echte safari maken zij een reis door de wilde natuur van muziek. Lessen zijn op zaterdagochtend van 10:15 tot 11:00. 
  • Gitaarles, keyboard en zang voor kids!  voor kids vanaf 8 tot 11 jaar Leer in deze groepsles cursus de basis van gitaar, keyboard of zang. Ideaal om te kijken of je het leuk vind en heb je talent? Stroom dan door naar onze privélessen! Zangles woensdag van 12:50 – 13:45 | Gitaarles woensdag 14:00 – 14:50 | Keyboardles zaterdag 11:30 – 12:20
  • Muziek Oriëntatie voor de muzikanten in spé van 5 t/m 10 jaar. Kom in een band spelen en leer drummen, gitaar spelen, piano, zingen en bassen. Lessen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag meer informatie klik hier!