Gratis Proefles

Helemaal gratis. In ruil voor jouw geluid.


Gegevens leerling


Welke tag (zoek) woorden heb je ingetikt in google?

Wat een geweldig team enthousiaste mensen werken hier! Super leuke manier van lesgeven voor alle kids. Echt een aanrader!

Audrey Buntsma

Mijn zoon is altijd enthousiast als hij hier komt. Leuke sfeer met de zanglerares!

André Mokiem

Ik heb hier vroeger heel lang drumles gehad en denk hier nog met veel plezier aan terug. Er zijn leuke drumdocenten waar ik veel van heb geleerd. Ik vind dit de leukste muziekschool die er is!

Miga van Grieken

Mijn kinderen volgen drum en zanglessen en hebben het prima naar hun zin! De leraren begeleiden de kids perfect en er zijn genoeg band en koor mogelijkheden. De school luistert ook naar ideeën.

Kevin Lens

Fijne sfeer, goede kwaliteit van lessen en erg goede flexibiliteit van het personeel. Tot nu toe altijd met veel plezier naar mijn lessen gegaan en met een beter humeur terug naar huis gegaan!

Jayce Ardon

De gezelligste muziekschool van Zoetermeer. Met veel goede vakdocenten die zelf ook vaak in bands spelen, zodat ze ook hun ervaring hierin kunnen doorgeven. Laagdrempelig, want zeer sociale mensen. Vaak leuke optredens waarbij de leerlingen mogen laten zien wat ze allemaal hebben geleerd. Kortom, wij zijn al jaren tevreden, en onze kinderen ook

Mireille Baboeram

Onwijs leuke muziekschool met een gezellige sfeer! Hele fijne medewerkers en mijn dochter van 8 jaar gaat met veel plezier hierheen!

Vincent Aproian

Top medewerkers en allround top service! Ben door de zanglessen heel erg vooruit gegaan.

Patrick Leon , Zangleerling

Hele vriendelijke ontvangst en een gratis Welkomst-drankje gekregen, echte aanrader! Leuke zanglessen en wij gaan ervoor.

Rick van den Berg

MSH is een aanvulling voor de regio Zoetermeer als muziekschool. Super locatie voor zowel lessen als oefenen!

Arjan Martijnse

Zeer vakkundige docenten die je in een korte tijd veel bijbrengen. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht wat voor het kind heel prettig is.

Evi Kroese

Super leuke muziekschool👍🏻 Top docenten en enorm veel diversiteit aan lessen. Wij zijn ontzettend blij dat we hebben gekozen voor MusicSoul House😃. Onze dochter gaat super goed vooruit en zingt echt liedjes die bij haar passen😊. Ook de wachtruimte is perfect en ook nagedacht over ouders met meerdere kindjes die dan lekker kunnen tekenen of spelen. Ouders een lekker bakje koffie, helemaal top hier!!!

Dyenne van Liempd

Super gezellig en leer veel nieuwe dingen en goede zangdocent!

Charles lispet

De gitaarlessen worden gegeven door ervaren gitaristen, ben er zeer tevreden over.

Koos Zaalberg

Een hele leuke muziekschool waar vanaf de eerste minuut serieus les gegeven wordt en je steeds ook echt het gevoel hebt iets te leren.

Harrie van Liempt

Een super leuke muziekschool waar ruimte is voor iedereen! Of je nou van punk, metal of gewoon pop houd er is altijd wel een plek voor jou. Ook veel ruimte om iets te doen met een eventueel bandje door middel van bandcoaching!

Danique de Jong

Ik heb een super leuke juf bij musical en mag nu meedoen met het kerstkoor. De docenten zijn allebei heel lief.

Chloe Aproian

Mijn dochter volgt met veel plezier muziekles. Geweldig warm ontvangst, gezellige mensen en hebben altijd een praatje klaar. Er werken zeer kundige docenten! Top team.

Wendy Pappelendam

Ik vind het een leuke school omdat je gratis mag oefenen wanneer je maar wilt!

Nick van Marrelo

Ik ben één van de langstzittende leerlingen. Inmiddels volg ik hier al ruim 5 jaar muziekles en heb het geweldig naar mijn zin! Leraren zijn allemaal zeer competent, enthousiast en gediplomeerd. Sfeer is klasse voor jong en oud!I

Aad van Dam