Femmy Fisscher & Jeroen Rosbeek

Ontmoet Femmy en Jeroen: Wij zijn de hartslag van MusicSoulHouse.

Beide met een achtergrond in hiphop, jazz, en soul muziek. Ons verhaal begon in een kleine zolderkamer in Meerzicht, waar we begonnen met het geven van muzieklessen en onze passie groeide om de kracht van muziek te delen.

Via Marktplaats, vulde onze agenda zich al snel. Toen de heerlijke “twang” klanken onze buren bereikten, wisten we dat het tijd was voor de volgende stap. We verhuisden naar een pand in de Wattstraat in Zoetermeer met een podium. Samen met de leerlingen en docenten hebben we vele jamsessies “Pump up The Jam” en het festival “So Watt”  georganiseerd.  Onze leerlingen ontwikkelden zich niet alleen muzikaal, maar groeiden ook mee in onze ontwikkeling als culturele ondernemers. Al zeven jaar zijn we gevestigd aan de Plesmanstraat 5, en ook hier zien we onze school groeien. Voor de toekomst kijken we uit naar een nog groter pand, waar meer ruimte is voor muziek maken, repeteren en samenkomen.

Doe mee met MusicSoulHouse: Bij ons vind je een plek  waar iedereen welkom is om te leren en te groeien in een inspirerende en veilige omgeving.

Samen creëren we niet alleen muziek, maar ook herinneringen en dromen. 

 

Medewerkers

Achter de bar en achter de schermen runnen deze toppers MusicSoulHouse. Ze staan je graag te woord en doen keihard hun best de muziekschool smooth te laten draaien.

Onze locatie

Je vindt ons in dit mooie pand aan de Plesmanstraat 5 in Zoetermeer. We hebben 9 leslokalen, 2 bandruimtes, mediaroom een studio, oefenruimtes en die gezellige bar die we al eens hadden genoemd. 😉