Muziekles met de Zoetermeerpas

Gratis of met héél véél korting muziekles!

Zoetermeerpas

Heb jij een Zoetermeerpas dan ontvang je 5% extra korting op het lesgeld! Je kunt voordeelcheque 3, 4, 5, 6 en/of de jongerencheque bij ons inleveren. Het aantal lessen kunnen we aanpassen op jouw financiële wensen dus bel of mail naar onze administratie en vraag naar de mogelijkheden.

 

Extra korting met een Zoetermeerpas

De speciale tarieven zijn te vinden op de website van de gemeente zoetermeer www.zoetermeerpas.nl   

Gratis proefles aanvragen

Kids Lessen

Muziekles speciaal voor kinderen! muziek op schoot, muzieksafari, oriëntatieklas, musicalles en kids muzieklessen keyboard, gitaar en zang.

Instrumenten

Privé en duolessen voor alle leeftijden: drumles, gitaarles, basgitaarles, pianoles, keyboards en saxofoonles.

Zangles

Iedereen kan leren zingen! Leer tricks & tips om beter en gezond te zingen! geschikt voor alle leeftijden!

Activiteiten & Events

Check onze agenda! en meld je aan voor studiodagen, videoclip opnemen, livestreams, MuziekBingo, MuziekQuiz, Miniworkshops en MuziekKamp tijdens de zomer.

Creative Producing

Producer en Songwriting volg les van echte artiesten die volop bezig zijn in de muziek en je kunnen helpen jouw droom te verwezenlijken. 

Reviews

Onze dochter Josh van net 7 jaar speelt hier gitaarles. Doordat het niet zo enorm groot is voelt zij zich hier heel erg op haar gemak. Ik kan MSH dan ook zeker aanraden. Thom haar gitaar leraar stelt haar heel erg op haar gemak waardoor ze elke week met veel plezier naar haar les gaat. Ook is de bar een prima plek om als ouders/begeleiders te wachten terwijl uw zoon/dochter instrument speelt. Als ik het een cijfer mocht geven zou ik dit zeker een dikke 9 geven.

Google review van de Familie Turfboer

Mijn zoon is altijd enthousiast als hij hier komt. Leuke sfeer met de zanglerares!

André Mokiem

Mijn 3 kinderen volgen hier allemaal muziekles. Ze zijn begonnen in de oriëntatieklas. Hier hebben ze een aantal maanden kunnen uitproberen wat ze leuk vinden en nu volgen ze allemaal een ander instrument. Lekker druk in huis maar ik vind het heerlijk om ze zo bezig te zien.

trotse moeder uit Zoetermeer

Deze muziekschool is absoluut de leukste in Zoetermeer! Klein, persoonlijk, flexibel en kundig. Mijn zoon volgt de muzieksafari klas bij Jessica en komt altijd met een big smile naar buiten.

Amy Rooden 

Met veel plezier volg ik hier saxofoonlessen. Ik ben al wat ouder en was eerst onzeker of ik het wel zou kunnen maar ik voel me hier enorm thuis. Wat een topdocenten en warme sfeer! Ik ga nooit meer weg!

Sarah Vreeswijk

Wat een geweldig team enthousiaste mensen werken hier! Super leuke manier van lesgeven voor alle kids. Echt een aanrader!

Audrey Buntsma

Mijn 3 kinderen volgen hier allemaal muziekles. Ze zijn begonnen in de oriëntatieklas. Hier hebben ze een aantal maanden kunnen uitproberen wat ze leuk vinden en nu volgen ze allemaal een ander instrument. Lekker druk in huis maar ik vind het heerlijk om ze zo bezig te zien.

trotse moeder uit Zoetermeer

Ik heb hier vroeger heel lang drumles gehad en denk hier nog met veel plezier aan terug. Er zijn leuke drumdocenten waar ik veel van heb geleerd. Ik vind dit de leukste muziekschool die er is!

Miga van Grieken

Mijn kinderen volgen drum en zanglessen en hebben het prima naar hun zin! De leraren begeleiden de kids perfect en er zijn genoeg band en koor mogelijkheden. De school luistert ook naar ideeën.

Kevin Lens

Fijne sfeer, goede kwaliteit van lessen en erg goede flexibiliteit van het personeel. Tot nu toe altijd met veel plezier naar mijn lessen gegaan en met een beter humeur terug naar huis gegaan!

Jayce Ardon