Muziekles voor de allerkleinsten

1 t/m 4 jaar

Gratis proefles aanvragen

Kiekeboe & Muziek Safari

Speciaal voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Spelenderwijs maken zij kennis met muziekinstrumentjes en zullen zij hun stem ontdekken. Volg samen met je kind of kleinkind muziekles tijdens de Muziek op schoot cursus of maak net als in een echte safari een reis door de wilde natuur van muziek.

Kiekeboe ( 1 t/m 2 jr)

Elke woensdag en vrijdagochtend van 09:15 tot 10:00 In deze 5-delige ouder en kind cursus wordt de muzikale ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Liedjes zingen, bewegen en spelen met instrumenten. Door samen te zingen versterk je de band tussen jou en je kind.

Muziek Safari ( 3 t/m 4 jr)

Elke woensdag en vrijdagochtend van 10:00 – tot 10:45 Zet je verrekijker op en ga op een ware ontdekkingsreis en wie weet spot je wel een wilde zangvogel of een guitaro-saurus en wie weet de drummedaris. Samen leren we luisteren naar de verschillende klanken en instrumenten van deze bijzonder dieren.

  • Vanaf 1 jaar!
  • Gezellig samen
  • Gratis proefles

 

Locatie: Plesmanstraat 5 MuscSoulHouse Locatie: Broekwegzijde 192 basisschool Elzenhoek

woensdagochtend

Kiekeboe
09.15 – 10:00

Muziek Safari
10:00 – 10:45     

vrijdagochtend

Kiekeboe
09.15 – 10:00

Muziek Safari
10:00 – 10:45      

Zijn er meerdere locaties voor de cursussen?

Op woensdagochtend kun je Kiekeboe en MuziekSafari lessen volgen op onze locatie Plesmanstraat 5. Liever op vrijdag les? dat kan vanaf 26 november op basisschool de Elzenhoek aan de Broekwegzijde 192 in de Leyens. 

Mag ik er als ouder of verzorger bij zijn?

De Kiekeboe muziekcursus is altijd met een ouder of verzorger erbij en nog gezellig ook! Volgt jouw kind de cursus muziekSafari dan kun je er zelf voor kiezen om erbij te zijn. Wij hebben een cafétje waar je een kopje koffie of thee kan drinken. 🙂

Kan ik het hele jaar door beginnen?

Ja hoor! Je kunt elke week een proefles volgen. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan maken we graag een afspraak. 

Kan ik de cursus opzeggen?

No worries! De Kiekeboe cursus bestaat uit 5 lessen en de cursus Muziek Safari kun je per maand opzeggen. 

Wil je een proefles? Dat kan! Meld je aan en volg een gratis les.

gratis en vrijblijvend

Tarieven