Muziekles voor de allerkleinsten

1 t/m 4 jaar

Gratis proefles aanvragen

Kiekeboe & Muziek Safari

Speciaal voor kinderen van 1 t/m 4 jaar. Spelenderwijs maken zij kennis met muziekinstrumentjes en zullen zij hun stem ontdekken. Volg samen met je kind of kleinkind muziekles tijdens de Muziek op schoot cursus of maak net als in een echte safari een reis door de wilde natuur van muziek.

Kiekeboe ( 1 t/m 2 jr)

Elke woensdag en vrijdagochtend van 09:15 tot 09:55 Deze cursus is met begeleiding van ouders en verzorgers.  Kom schootliedjes zingen!

Muziek Safari ( 3 t/m 4 jr)

Elke woensdag en vrijdagochtend van 10:00 – tot 10:40 Deze cursus is zonder begeleiding van ouders en verzorgers. Ga op avontuur langs verschillende instrumenten en wie weet vang je een deuntje.

  • Vanaf 1 jaar!
  • Gezellig samen
  • Gratis proefles

 

woensdag & vrijdagochtend Juf Jessica
Kiekeboe
09.15 – 09:55

 

Muziek Safari
10:00 – 10:40 

Mag ik er als ouder of verzorger bij zijn?

De Kiekeboe muziekcursus is altijd met een ouder of verzorger erbij en nog gezellig ook! Volgt jouw kind de cursus muziek safari dan kun je er zelf voor kiezen om erbij te zijn. Wij hebben een cafétje waar je een kopje koffie of thee kan drinken. 🙂

Kan ik het hele jaar door beginnen?

De kiekeboe cursus start vanaf 8 oktober en bestaat uit 5 lessen. Je kunt je kind nu al opgeven hiervoor. De Muziek Safari kun je elke week instromen. 

Kan ik de cursus opzeggen?

No worries! De Kiekeboe cursus bestaat uit 5 lessen en de cursus Muziek Safari kun je per maand opzeggen. 

Wil je een proefles? Dat kan! Meld je aan en volg een gratis les.

gratis en vrijblijvend

Tarieven