MSH On Tour – Finale Show 30 mei

Datum:

Tijd: 

Locatie:

drumles_pianoles

Het event voor de muziekscene van Zoetermeer MSH On Tour, een programma wat muziektalent samenbrengt op één podium. Van Jazz tot de energieke vibes van Pop, Rock en Metal – er is voor ieder wat wils!

MSH On Tour is meer dan alleen een muziekevenement; het is een ontmoetingsplek voor amateurs en gevorderde muzikanten, een podium voor opkomend talent, en een kans voor bookers om de sterren van morgen te ontdekken.

Maar dat is nog niet alles! Naast geweldige muziek biedt MSH On Tour ook heerlijk eten, volop gezelligheid en een festivalervaring voor het hele gezin. Dit alles vindt plaats op donderdag 30 mei in: Poppodium Boerderij. Zowel de grote als de kleine zaal zullen geprogrammeerd zijn met lokaal talent.

Wees er snel bij voor de speciale Early Bird tickets voor slechts €8,50! Wacht niet te lang, want na de Early Bird periode is de reguliere prijs €10. Mocht je op het laatste moment besluiten toch te komen, dan zijn er aan de deur nog tickets beschikbaar voor €12,50 per persoon.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van Zoetermeer’s meest levendige muziekevenement. Koop nu je tickets en zorg dat je erbij bent bij MSH On Tour – waar muziek, talent en gezelligheid samenkomen!

Koop Hier Je Tickets!