Zomer workshop 2022 bij MusicSoulHouse: Rap Klas

Keesje is nu gelukkig alweer een tijdje clean maar dat was vroeger wel anders. In een periode van overleven en verlies hield hij zich altijd vast aan zijn creativiteit en heeft muziek hem geholpen. Hij wil nu iets terugdoen en de jongeren laten zien dat rappen een positieve vibe kan geven en vooral gezond en positief kan zijn.

Bij MusicSoulHouse kun je je nu opgeven voor de eerste editie van Rap Klas 2022.  In de zomervakantie kun je schrijfsessies volgen en ga je een track opnemen in een studiosessie. De workshop is voor kinderen tussen de 8 en 15 jaar en zowel beginners als gevorderden. Stuur een mailtje naar info@musicsoulhouse.nl voor meer informatie over de deelname. Heb je geen geld? dan kun je via ZoetermeerPas, jeugdfonds sport en cultuur en Stichting Leergeld een aanvraag doen om de lesgelden te betalen. (hulp hierbij nodig? wij helpen je met aanvragen)

 

 

 

 

volg schrijfsessies en record je eigen track in een dope muziekstudio.
meerdere lesdagen mag ook
meerdere lestijden mag ook

Gegevens leerlingAf en toe zullen we foto's en video's maken tijdens de lessen. We zullen integer en voorzichtig met deze beelden omgaan. Liever niet? dan zorgen we dat je niet of onherkenbaar in beeld bent.