VocalComplete

Van mooi kunnen zingen naar ‘The Real Deal’

Extra muzikale ontwikkeling voor vocalisten

Zing jij al of wil je graag op hoog niveau zingen en wil je je verder ontwikkelen? Dan is VocalComplete perfect voor jou! Binnen onze muziekschool hebben we gemerkt dat er enorm veel zangtalent aanwezig is die met deze aanvullende cursus zichzelf naar het volgende niveau kunnen tillen.

Met VocalComplete gaan we aan de slag met de algemene muzikale ontwikkeling en dingen als muziektheorie, harmonieleer en jezelf leren begeleiden. Door het leren bespelen van een harmonie instrument zoals piano of gitaar leer je een beter algemeen begrip ontwikkelen voor muziek.

 

En wat zijn daarvan de voordelen?

Hierdoor kun je veel beter en sneller horen of een muziekstuk goed bij jou past. Je leert transponeren zodat de melodie goed aansluit bij jouw bereik. Daarnaast kun je jezelf gaan begeleiden en maakt het de stap naar het schrijven van eigen liedjes veel makkelijker. Je bent na de cursus niet meer afhankelijk van instrumentalisten om te kunnen oefenen of zelfs optreden. Alicia Keys en Ed Sheran’s in the making!

Tegelijk is het ontwikkelen van de algemene muzikale gevoel goed voor het zingen zelf, zo gaan je pitch en precisie bij adlips vooruit en krijg je veel meer creatief vermogen. Je krijgt meer feeling voor de muziek en zult beter kunnen presteren. 

Wil jij een level up?

Tegenwoordig kunnen veel mensen goed zingen en door internet en TV programma’s kun je jezelf ook al snel laten horen. Maar om door te breken naar het volgende level is er meer nodig. Wil jij meer?

Meld je dan aan voor het aanvullende lesplan voor vocalisten en leer piano of gitaar spelen, speciaal gericht op jouw ontwikkeling als vocalist.

Lesinhoud

  • Leren spelen de harmonie instrumenten gitaar of piano
  • Jezelf leren begeleiden
  • Beter leren zingen door het verbreden van je begrip van muziek.

Pianoles voor vocals

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Gitaarles  voor vocals

maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

​Cursus is alleen mogelijk indien er wekelijks zangles wordt gevolgd. Gitaar en pianoles voor vocals kan wekelijks of om de week erbij worden gevolgd. 

Jaarabonnement VocalComplete:

om de week 30 minuten  €30,00 p/m
wekelijks 30 minuten  €57,50 p/m

Flex abonnement VocalComplete:

om de week 30 minuten €40,- p/m
wekelijks 30 minuten €73,50 p/m

ADRES

Plesmanstraat 5 2722 NV Zoetermeer

BELLEN

079 – 737 0235

MAILEN

info@musicsoulhouse.nl