Functieomschrijving

MusicSoulHouse in Zoetermeer is (per september 2019) op zoek naar een collega
PRODUCTIE, ZANG, DRUM, GITAAR, PIANO en MUZIEKOPSCHOOTDOCENT M/V op zzp basis
Voor één dag in de week met mogelijke uitbreiding. Solliciteer via deze link

JIJ BENT
afgestudeerd aan het conservatorium (lichte muziek of popacademie) of studerende en kan in diverse muziekstijlen lesgeven. Je bent daarnaast uitvoerend muzikant en bent op de hoogte van wat er nu speelt in de muziekscène.

ALS DOCENT
is lesgeven jouw passie, kan je je inleven in de leerlingen, de lessen aanpassen naar hun behoeften, maar ook heb je een duidelijke visie over het leren van muziek en weet je op een creatieve en enthousiaste manier je kennis, passie en vaardigheden over te brengen.

ERVARING
Je kan zowel privé als duo/groepslessen geven.
Solliciteer je voor zangdocent dan speel je ook een ander instrument, piano of gitaar en kun je leerlingen daarmee begeleiden. Je bent gedreven en ziet het als een uitdaging om zowel de beginner als de vergevorderde leerling te enthousiasmeren en hun talent te helpen ontplooien. Je bent een betrokken teamplayer, toont initiatief en is communicatief ingesteld. Daarnaast ben je verzorgd en goed georganiseerd.

WAT WE JOU KUNNEN BIEDEN
Een marktconform tarief met mogelijkheden voor extra verdiensten bij groepslessen en externe opdrachten, een groep van gepassioneerde en inspirerende collega docenten met wie je kan samenwerken, ruimte voor nieuwe initiatieven/ideeën en een gezamenlijke visie waarin jij je als docent kan profileren.

WAT WIJ VERDER VAN JOU NODIG HEBBEN
Je hebt affiniteit met de stad Zoetermeer je bent geregistreerd bij de KvK als zelfstandig ondernemer en beschikt over eigen vervoer (ov of auto). Herken jij jezelf hierin?

OVER MusicSoulHouse
Wij zijn een unieke muziekschool in Zoetermeer! We bestaan inmiddels 10 jaar en hebben een locatie met 11 lesruimtes, muziekstudio en een knusse kantine met daarom heen een warme community van leerlingen, ouders, en vrienden van de muziekschool. Wij maken muzieklessen toegankelijk en op een laagdrempelige manier in het bijzonder voor kinderen, tieners en jong volwassenen. Ook willen wij een fijne en inspirerende plek zijn waar iedereen zich welkom voelt om zijn/haar talent te ontwikkelen! Kijk voor meer updates op: www.musicsoulhouse.nl

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Solliciteer via deze link

 

>