Gratis proefles

Helemaal gratis en in ruil voor jouw geluid 


Gegevens leerling

Wat een geweldig team enthousiaste mensen werken hier! Super leuke manier van lesgeven voor alle kids. Echt een aanrader!

Audrey Buntsma

Mijn zoon is altijd enthousiast als hij hier komt. Leuke sfeer met de zanglerares!

André Mokiem

Ik heb hier vroeger heel lang drumles gehad en denk hier nog met veel plezier aan terug. Er zijn leuke drumdocenten waar ik veel van heb geleerd. Ik vind dit de leukste muziekschool die er is!

Miga van Grieken

Mijn kinderen volgen drum en zanglessen en hebben het prima naar hun zin! De leraren begeleiden de kids perfect en er zijn genoeg band en koor mogelijkheden. De school luistert ook naar ideeën.

Kevin Lens

Fijne sfeer, goede kwaliteit van lessen en erg goede flexibiliteit van het personeel. Tot nu toe altijd met veel plezier naar mijn lessen gegaan en met een beter humeur terug naar huis gegaan!

Jayce Ardon

muziekles op 1,5 meter

Volg muziekles in Zoetermeer op onze locatie of online van waar je ook bent. Check onze 1,5 meter aangepaste, leslokalen. We maken gebruik van plexiglasplaten, vloermarkeringen, een gezondheidscheck aan de deur, extra hygiëne en beperkt deurbeleid. Wil je hier mee over weten? Neem dan gerust contact met ons op.