Juan Plácido Osorio Bustamante komt uit Malaga en heeft zijn Master Klassiek Saxofoon behaald aan het Conservatorium in Zwolle. Hij zal saxofoonlessen geven aan kinderen en volwassenen.

Ik ben een ervaren muziekdocent met een passie voor het vak. Met mijn enthousiasme weet ik studenten te motiveren, de lessen leuk te maken en leer ik de kinderen plezier te hebben met muziek.

Ik probeer goed te begrijpen wie mijn studenten zijn, welke vaardigheden ze hebben en wat hun wensen zijn zodat ik een goed aangepast lesprogramma kan opstellen. Van ouders krijg ik vaak positieve feedback. In de voorbereiding en organisatie van lessen ben ik sterk. Bovendien, ik ben bekend met leerlingen met uiteenlopende sociaal- culturele achtergronden, diverse leeftijden en het doceren in verschillende talen; te weten Nederlands, Engels en Spaans.

Wil je een les van Juan? Neem een gratis proefles Saxofoon of schrijf je in voor muziekles.

Speel je al saxofoon maar lijkt het je wel leuk met Juan aan de slag te gaan? Kijk bij ons nieuwe project Saxonized en vorm een sax kwartet! Meer info.

saxofoon les zoetermeer

Saxofoon les in Zoetermeer

Saxofoon is als zingen met een instrument. Keiharde solo’s, vrolijke deuntjes en dramatische stukken. Het is een veelzijdig instrument, opvallend en met een prachtig geluid. Onze saxofoondocenten gaan samen met jou dit avontuur aan en proberen het hoogst mogelijke uit jezelf te halen. Je kunt zowel privé als duolessen volgen en in onze oefenruimtes gratis oefenen. Kijk op de pagina over saxofoon les voor meer informatie over de lessen.