Gitaarspelers speel je slag want vanaf september geeft Anand Mahangoe bij de muziekschool MusicSoulHouse in Zoetermeer gitaarles. Wie is dat dan vraag je jezelf af? Nou hij is geboren in Suriname en later verhuisd naar Nederland. Op zijn 12e moest hij verplicht een instrument spelen en had de keuze tussen een 4-snarig en een 6-snarig ‘gitaar’ . Het werd de 6-snarig, omdat het meer snaren had 🙂

Tot zijn 18e speelde hij in schoolbandjes tot hij een instrumentaal nummer hoorde van Joe Satriani en toen wist hij het: Later word ik, Gitarist !

Anand is uitgeroepen tot Beste Gitarist van Nederland in 1996 en daarna in een stroomversnelling veel optredens, clinics en workshops gegeven door heel Nederland voor gesponsorde apparatuur. Daarnaast heeft hij twee Instrumentale albums opgenomen die wereldwijd zijn gereleased door platenmaatschappijen. Anand treedt sinds die tijd veel op als beroepsmuzikant van Latin / Bollywood tot en met Prog metal acts. Zijn huidige band is Symphonic Rock Night waarmee hij door heel Nederland optreedt in grote theaters.

Maar het allerliefst geeft hij les aan klein en groot talent, jong en oud. Het geeft hem een enorme voldoening om mensen te raken met zijn grootste passie “gitaar spelen”

Wil je gitaar leren spelen of ken je iemand die er goed uitziet met een gitaar vraag dan een vrijblijvende van deze dinsdag en donderdag