PROEFLES AANVRAGEN

Music After School

Music After School is een initiatief van muziekschool MusicSoulHouse. In samenwerking met gepassioneerde vakdocenten willen zij jonge kinderen en jongeren kennis laten maken met muziek, theater en dans en iedereen de kans geven om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. 

 

programma

Een programma vol muziek, moves en gezelligheid! De lessen worden gegeven door gepassioneerde vakdocenten van muziekschool MusicSoulHouse. Het is niet nodig om in het bezit te zijn van een instrument. Wij regelen alle instrumenten. 

Iedere school kiest zelf wat er in het programma komt dus kijk verderop deze pagina voor de juiste informatie en om je in te schrijven.

KIEKEBOE CURSUS

In deze 5-delige ouder en kind cursus wordt de muzikale ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd. Liedjes zingen, bewegen en spelen met instrumenten. Door samen te zingen versterk je de band tussen jou en je kind.

MUZIEKSAFARI

Zet je verrekijker op en ga op een ware ontdekkingsreis en wie weet spot je wel een wilde zangvogel of een guitaro-saurus en wie weet de drummedaris. Samen leren we luisteren naar de verschillende klanken en instrumenten van deze bijzonder dieren.

SPEURNEUZEN

Als een echte speurneus ga je op zoek naar jouw geheime muziektalent. Hou je van het stevige ritme van de drums, de zware tonen van de basgitaar, de dromerige klank van de piano of hou je misschien van zingen?

DANSLESSEN

Move your feet en maak kennis met verschillende dansstijlen. Kleuterdans en danslessen hiphop, modern en jazz ballet.

ACTEREN

Gebruik je fantasie en creëer samen een fantastische scene.

MUSICAL

Aan de hand van liedjes ga je aan de slag met dans, zang en spel.

INSTRUMENTLES

Keuze uit gitaar, keyboard, drums en zingen.

BANDLES

Kom spelen in de enige echte “Music After School band”. Keuze uit Drums, bas, gitaar, piano/keyboard en zang.

Info per school en inschrijven

voor ouders en leerlingen

Klik hier om je aan te melden

volg schrijfsessies en record je eigen track in een dope muziekstudio.
meerdere lesdagen mag ook
meerdere lestijden mag ook

Gegevens leerlingAf en toe zullen we foto's en video's maken tijdens de lessen. We zullen integer en voorzichtig met deze beelden omgaan. Liever niet? dan zorgen we dat je niet of onherkenbaar in beeld bent.

SCHOLEN

Voor scholen is dit de kans om een fris, educatief en compleet uniek cultuurprogramma op jouw school aan te bieden. Keuze uit muziek, dans en teken cursussen, met of zonder een optreden, hulp nodig met de groep 8 musical? Is er een cultuurpotje beschikbaar of helaas geen bijdrage? Samen maken we een gepast programma. Wij regelen de cursussen, vakdocenten, instrumenten, agenda en betalingen. Het enige wat wij nodig hebben zijn lokalen! 

Interesse in dit programma voor jouw school?

Vraag hieronder een promotiepakket aan en/of een persoonlijk gesprek.

CONTACTPERSOON VOOR SCHOLEN

Jeroen Rosbeek
jeroen@musicsoulhouse.nl
06 11 49 66 77

ADRES

Plesmanstraat 5, Zoetermeer

BELLEN

T: 079 – 737 0235

Whatsapp

24/7

MAILEN

info@musicsoulhouse.nl