Teenage Kicks Festival

Datum:

Tijd: 

Locatie:

drumles_pianoles

Teenage Kicks artwork

TEENAGE KICKS FESTIVAL

MET PRINS S. & DE GEIT, NONCHELANGE, LINDE SCHÖNE EN MEIS

Een nieuw festival in Poppodium Boerderij in Zoetermeer, speciaal voor jou!
Met: Prins S. & de Geit, Nonchelange, Linde Schöne en Meis.

Het tijdschema is als volgt:
Doors open: 18:00 uur
Meis: 19:00 – 19:45 uur
Linde Schöne: 20:15 – 21:00 uur
Nonchelange: 21:30 – 22:15 uur
Prins S. & de Geit: 22:45 – 23:45 uur
Tussen de acts door zal er in het Podiumcafé een DJ de boel op gang houden.

Je ticket is inclusief 2 gratis drankjes!

Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

PRINS S. & DE GEIT
Prins S. & de Geit speelde in de zomer van 2022 Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals compleet plat en meer en meer geiten gaan Prins S. volgen. Dit  Haagse trio maakt een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek. Beatprofessor Daniel friemelt zich suf aan elektronische knopjes en schuifjes, gitaargeit Marne speelt zijn gitaar de hemel in en Prins S. bezingt op poëtische wijze over Kim, Stefan, Rikkie, Yousef, vogels, slangen, een bakje mayonaise en alleen weer naar huis gaan. Onlangs werden ze uitgeroepen tot 3FM Talent en waren ze finalist van 3voor12 Song van het Jaar.

NONCHELANGE
NONCHELANGE is de leukste act van Nederland. NONCHELANGE combineert volgens NONCHELANGE indie, pop en rap, wat resulteert in een duidelijke eigen signatuur. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn debuutalbum waarop hij zijn soms absurdistische, soms narcistische maar vaak luchtige kijk op de vaak harde realiteit van het leven reflecteert. NONCHELANGE is dit jaar zelfbenoemd winnaar van Noorderslag en ook stond hij op onder andere Paaspop, Wildeburg en Into The Woods.

LINDE SCHÖNE
De Nijmeegse zangeres Linde Schöne tekent in 2014 als eerste vrouw bij hiphop-label Noah’s Ark. Linde maakt indruk met haar realer-than-life teksten die gaan over liefde, pijn en geluk. Volgens 3voor12 is ze “bepaald geen schattig zangpopje”. Nee, Linde is uniek en eigengereid. Ze stond al op Noorderslag, Paaspop en Lowlands, bij DWDD en 3fm en werd genomineerd voor een 3fm Award en een Edison. Ook schrijft ze voor andere artiesten, waaronder Maan, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Begin oktober 2022 brengt Linde haar nieuw album uit: Teugels is haar meest poppy, sexy en zelfverzekerde project tot nu toe.

MEIS
Meis is het soloproject van Aysha de Groot. Zij maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, direct, soms donker, maar dromerig. Ze wisselt intieme, persoonlijke nummers af met introverte dans tracks voor iedereen die behoefte heeft aan contact, maar daar nog niet echt om durft te vragen.


Check dit voordat je naar het Teenage Kicks Festival komt:

  • De minimumleeftijd is 12 jaar. Onder de 12 jaar moet een volwassene met je mee.
  • We schenken geen alcohol onder de 18 jaar. We vragen je ID en je krijgt een polsbandje als je 18+ bent. NIX18 = Niet voor niks
  • Poppodium Boerderij is cashless. Je kunt dus alleen met je pinpas betalen.
  • Gebruik oordoppen met muziekfilter. Dan hoor je de muziek goed, kun je praten met je vrienden én je oren zijn safe. Check Doppies
  • Er is een bewaakte garderobe, kosten: 1,25 per item, betalen per pin. Rugzakken en grote tassen mogen niet mee de zaal in.
  • We zijn een staande venue. Zit je in een rolstoel, dan moet je een rolstoelticket kopen om naar binnen te kunnen. Kun je – om wat voor reden dan ook – niet lang staan én zit je niet in een rolstoel, neem dan contact met ons op. We hebben 6 zitplekjes, dan checken we even of daar nog plek is. Klapstoelen, zit- of barkrukken en scootmobielen zijn niet namelijk toegestaan in de zaal.