Onze nieuwe docent Justin gaat vanaf januari 2018 Dj les en Creative Producer geven op de donderdag. Kijk voor meer informatie over Dj en Creative Producer hier.

Heb jij altijd al muziek willen leren produceren en beats maken?

Justin ” Ik ben vierdejaars student aan Codarts, het conservatorium van Rotterdam en volg daar de richting Creative Producing.

Hier leer ik alles over het opnemen, mixen en produceren van muziek. Ook krijg ik les in het coachen van artiesten leer ik lesgeven. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het produceren van muziek en DJ’en bij feestjes. Deze kennis speel ik graag door aan enthousiaste kinderen die de beginselen van het produceren en DJ’en willen leren. Met mijn lessen zal je uiteindelijk je eigen “beats” kunnen produceren en deze naar eigen wens op Soundcloud plaatsen of aan elkaar mixen in een DJ-set. De wereld zal er een nieuwe artiest bij hebben!

Ik focus mij vooral op het maken van ‘beats’, denk hierbij aan elektronische muziek. Ik kan zo helpen met EDM, IDM, Techno en House en ik richt mij het liefst op een jonge doelgroep”